Om Løschkes Køreskole

Kørelæreren hedder Ib løschke. Der er teori hver mandag og torsdag fra kl. 18 til 21, der er desuden et hold tirsdag. Elever fra Esbjerg, Andrup, Tjæreborg og Darum kan køre med mig til teoriundervisning på køreskolen, Storegade 4 6740 Bramming. Vores lokaler er lyse og venlige samt udstyret med aircondition.

JEG HAR GODE RESUTATER MED ORDBLINDE ELEVER !!

Man bliver hentet til alle køretimer og kørt hjem igen i hele Esbjerg komune. der undervises på en  frisk uformel måde. men meget seriøs derfor lave dumpe procenter.

I menuen til venstre kan du læse mere om mig og de ting vi tilbyder.