Køreskolen

Køreskolen Ribe og Bramming

Løschkes Køreskole er din køreskole Ribe og Bramming, hvis du vil være sikker på at modtage et kørekort, hvor du igennem hele forløbet er blevet uddannet som en sikker trafikant. Det primære formål er således ikke ’kun’ at få dig igennem køreprøven, men i ligeså høj grad at ruste dig, så du bliver en sikker bilist, når du er færdig med køreprøven og skal alene på vejene.

Kørelæreren hedder Ib Løschke og har mange års erfaring med at drive en køreskole i Ribe og Bramming, hvilket kommer dig til gode i form af professionel undervisning og sikre kørelektioner, hvor din læring er i fokus. Køreskolen er placeret på Storegade 4, 6740 Bramming, hvor teorilektionerne finder sted. Hvis du bor udenfor Bramming, men gerne vil tage dit kørekort hos Løschkes Køreskole, så er der mulighed for at arrangere kørsel med Ib, hvor du bliver både hentet før og afleveret efter teoritimerne. De praktiske teoritimer finder sted hver mandag og torsdag fra 18-21; her vil du blive guidet igennem alt den praktiske information, du har brug for.

Løschkes Køreskole er din køreskole i Ribe og Bramming

Der er flere gode grunde til at vælge Løschkes Køreskole, når du skal tage dit kørekort i Ribe og Bramming. Således foregår undervisningen blandt andet på en frisk og uformel måde, hvor der dog stadig er stor fokus på, at du får noget ud af det. Den uformelle undervisningsstil gør kort sagt dig mere sikker og afslappet – også når du kommer ud i trafikken, hvor du kan drage nytte af den megen viden, som du får i teorilokalet.

Forløbet er skræddersyet på den måde, at vi altid gennemgår tingene i teorilokalet, før de prøves af i praksis ude i trafikken. På denne måde ved du altid, hvad der skal foregå, hvilket er et stort plus, særligt hvis du er meget nervøs.

Løschkes Køreskole har desuden meget lave dumpeprocenter, ligesom Ib Løschke personligt har gode erfaringer med ordblinde elever. Ydermere kan du igennem hele forløbet drage nytte af Ibs erfaring som kørelærer, hvor du får al den nødvendige hjælp i teorilokalet og på vejene.

Det er svært at vælge køreskole i Ribe og Bramming, eftersom udvalget af køreskoler er stort – ikke desto mindre mener vi, at du vil få stor glæde af et kørekort hos Ib Løschke, hvor du bliver uddannet til at være en sikker bilist.