Kørerlæren

Kørelærer Ribe og Bramming

Er du fyldt 18 år eller er din fødselsdag lige opover? Så vil du formentlig gerne have taget et kørekort – det er dog ikke altid lige nemt at finde den helt rette køreskole, der kan give dig kvalificeret men stadig uformel undervisning, hvor du bliver klædt på som sikker trafikant. Heldigvis er du i trygge hænder hos Ib Løschke, der kort sagt er den bedste kørelærer i Ribe og Bramming.

Løschke Køreskole er manges foretrukne køreskole i Ribe og omegn, eftersom du her bliver uddannet til en sikker bilist, der ikke ’kun’ består køreprøven, men også bliver klædt på til kørsel i den virkelige verden efter kørekortets afslutning.

Som sagt står Ib Løschke for undervisningen, hvilket er din sikkerhed for et kørekort, som du kan være stolt af. Med årelang erfaring som kørerlærer Ribe og Bramming, ved Ib om nogen, hvad der skal til, for at få dig sikkert igennem forløbet.

Kørerlærer i Ribe og Bramming – få et overblik

Hvis du vælger at tage dit kørekort hos Løschke Køreskole, så vil det foregå således, at vi først gennemgår tingene i teorilokalet, hvorefter de afprøves i praksis på vejene. Med Ib Løschke som din kørerlærer kan du være sikker på, at forløbet er nærmest skræddersyet til dig og dine behov, hvilket blandt andet betyder personlig assistance, hvis dette er nødvendigt.

Som sagt gennemgås alt i teorilokalet, før de gennemgås i praksis på vejene. Dette er med til at gøre dig mere tryg, eftersom du altid ved, hvad der skal foregå, når vi er ude på én af de mange kørelektioner. At vælge den rette køreskole handler i ligeså høj grad om at vælge den rette kørerlærer, og her kan du uomtvisteligt drage stor nytte af Ib Løschkes årelange erfaring på området!

Få et lovpligtigt kørekort

Der er naturligvis nogle krav på området, som vi hos Løschkes Køreskole lever op til. Derfor er du sikret 30 teoritimer, 16 kørelektioner samt 4 timer på henholdsvis køreteknisk anlæg og glatbane, før du er uddannet til en sikker bilist.

Igennem hele forløbet vil der være gratis the, kaffe, sodavand og kakao i teorilokalet. Selve teoriundervisningen vil foregå i afslappede og uformelle rammer, hvor der er fuld fokus på din indlæring. Derfor er der masser af tid til spørgsmål og lignende, ligesom du også har mulighed for at kontakte Ib på to-mands hånd, hvis du gerne vil have personlige råd med på vejen.

Kontakt os

Løschke's Køreskole

Om os

Kørelæreren hedder Ib løschke.
Der er teori hver mandag og torsdag fra kl. 18 til 21, der er desuden et hold tirsdag.
Til teoriundervisningen er der gratis kaffe, the, varm cacao og sodavand til eleverne.

Lovpakken

kr. 11450,-

for flere informationer klik her

Tilmelding til nye hold

Vi har holdstart

D. 5/8 - 18.30

 

Tilmeld dig ved at klikke her

Eller ring på telefon: +45 25 48 35 93