Kørekortet

Kørekort Ribe og Bramming

Skal du have taget et kørekort i nærheden af Ribe og Bramming, men er i tvivl om, hvilken køreskole du skal vælge? At vælge køreskole er et stort skridt ind i de voksnes rækker, da de fleste vælger at tage kortet umiddelbart efter deres 18 års fødselsdag. Derfor er det vigtigt, at du vælger en trofast og hjælpende køreskole, hvor du får noget for pengene og bliver uddannet til en sikker bilist.

Hos Løschkes Køreskole er du i sikre hænder, når det kommer til et kørekort Ribe og Bramming. Vi går meget op i kvaliteten af dit kørekort, hvorfor du ikke udelukkende får undervisning med henblik på at bestå køreprøven – du får også nyttig viden og erfaring, som du kan bruge når du kommer alene ud på vejene efterfølgende.

Få et kørekort du kan være stolt af

Du kan allerede påbegynde dit kørekort 3 måneder inden du fylder 18 år; den afsluttende køreprøve vil i så fald være på selve fødselsdagen eller dagene umiddelbart efter. Hvad angår teoriprøven, så vil denne blive placeret tidligst en måned før din fødselsdag i henhold til reglerne på området.

Forløbet vil foregå således, at vi altid gennemgår det teoretiske først, hvorefter du prøver det af i praksis, når vi når til kørelektionerne. På denne måde ved du altid, hvad der skal foregå under kørelektionerne, hvilket er med til at give tryghed. Desuden letter dette også din indlæring af de praktiske færdigheder, når først du har studeret det hele teoretisk. Du er med andre ord klædt på til enhver udfordring, som du måtte blive udsat for i trafikken.

Der er selvfølgelig nogle regler på området, som vi selvfølgelig følger hos din køreskole i Ribe og Bramming.

Dette betyder, at du skal gennemgå følgende:

• 30 teoritimer
  • 16 kørelektioner
  • 4 lektioner på et lukket køreteknisk anlæg
  • 4 timer på glatbane

Disse regler lever vi naturligvis op til, hvorfor ovenstående er den undervisning du kan forvente som det absolutte minimum. Der er naturligvis rig mulighed for at få flere teoritimer eller kørelektioner, hvis du ikke føler dig helt sikker op til teori- eller køreprøven.

Hver enkelt lektion har en varighed på 45 minutter. I fællesskab med kørelæreren, i dette tilfælde Ib Løschke, bliver det afgjort, om det er nødvendigt med yderligere undervisning i teorilokalet eller på vejene. Det vigtigste er at du er tryg op til din køreprøve, da langt størstedelen af de dumpende elever udelukkende dumper på grund af nervøsitet.