Generhverv kørekort

Generhverv kørekort Ribe og Bramming

Har du mistet dit kørekort, og derfor brug for en generhvervelse? Så kan dette nemt klares hos Løschkes Køreskole i Bramming. Ved os får du en hurtigt generhvervelse af kørekortet, uden at vi stiller spørgsmål til hvorfor du har mistet det i første omgang.

Når du skal have generhvervet dit kørekort, så skal du igennem en skriftlig teoriprøve og en praktisk køreprøve. Begge dele kan hurtigt klares, og de fleste vælger blot få lektioner op til, hvorefter de er klar. Eftersom du allerede har haft dit kørekort før, så er der som regel ikke brug for den helt dybdegående undervisning, hvorfor du kan komme hurtigt igennem forløbet, hvis du vælger Løschkes Køreskole.

Der kan selvfølgelig opstå situationer, hvor du gerne vil have flere teoritimer og kørelektioner. Dette er naturligvis også muligt – vi finder i fællesskab en løsning, som du er tilfreds med!

Generhverv Ribe og Bramming – sådan kommer du i gang

Som sagt skal du både bestå en teoriprøve og en køreprøve, når du har mistet dit kørekort. Teoriprøven er den første af de to, og ofte den der er sværest for erfarne bilister, eftersom det kan være svært at huske alle de praktiske regler. Med generhverv Ribe og Bramming vil du dog få kvalificeret undervisning, der kan få dig hurtigt og succesfuldt igennem begge prøver.

Uagtet om dit kørekort er betinget eller ubetinget frakendt, så er det nødvendigt at gennemføre begge prøver, før du igen kan få lov at kører bil. I førstnævnte tilfælde skal du bestå køreprøven indenfor 6 måneder.

Løschkes Køreskole drives af Ib Løschke, der har mange års erfaring indenfor generhvervelse af kørekort i Ribe og Bramming. Vores teorilokaler er placeret på Storegade 4, 6740 Bramming, hvor al teoriundervisning vil foregå. Grundet vores meget lokale placering, så kan vi tilbyde generhvervelse til alle folk i og omkring Esbjerg. Du kan sågar blive både hentet før og afleveret efter teoritimerne, hvis dette er nødvendigt.

Hvad angår prisen på generhverv Ribe og Bramming hos Løschkes Køreskole, så afhænger denne naturligvis af, hvor mange teoritimer og kørelektioner du ønsker før prøverne. Du kan ringe til os på 65 00 11 22 for et uforpligtende tilbud, hvor vi også kan komme nærmere ind på dato og tidspunkt for såvel teoritimer som kørelektioner. På denne måde får du et helt opdateret tilbud, som du herefter kan vælge at benytte dig af.

Kontakt-informationer

Løschkes Køreskole Storegade 4
6740 Bramming
Telefon: +45 25 48 35 93
Klik her og se vores placering på et kort

Kontakt os

Løschke's Køreskole

Om os

Kørelæreren hedder Ib løschke.
Der er teori hver mandag og torsdag fra kl. 18 til 21, der er desuden et hold tirsdag.
Til teoriundervisningen er der gratis kaffe, the, varm cacao og sodavand til eleverne.

Lovpakken

kr. 11450,-

for flere informationer klik her

Tilmelding til nye hold

Vi har holdstart

D. 5/8 - 18.30

 

Tilmeld dig ved at klikke her

Eller ring på telefon: +45 25 48 35 93